Информация за доставка

 

За доставка от онлайн магазин Негосиан се начислява твърда тарифа от 15 лв. на посочен адрес за всички населени места в България. Всички доставки на поръчки над 47 лв. се извършват БЕЗПЛАТНО.

 

Може да платите като гост, което означава че с попълването на формата за доставка не регистрирате своя профил в онлайн магазина. Ако създадете свой профил, ще имате възможността да поръчвате без да попълвате форма за доставка при всяка поръчка, да водите хронология на своите поръчки, да си създадете списък с любими вина, а също така и да получавате нашия информационен бюлетин.

 

Начините на плащане които поддържаме в момента са: Директно с банкова карта и профил в ePay.bg (изисква регистрация в ePay.bg), Доставка с наложен платеж и Плащане чрез банков превод.

 

Доставките се извършват на следващия работен ден за района на гр. София и до два работни дни за страната. Доставките с метод на плащане банков превод се извършват в деня, след постъпването на превода в банката.

 

С цел подобряване на обслужването, след получаване на поръчка провеждаме кратка комуникация на посочения телефонен номер (или чрез електронна поща) за потвърждение на получената заявка.